Geniet van een fotovoltaïsche installatie en bespaar op uw elektriciteitsfactuur vanaf het eerste jaar.

Sluit je in enkele muisklikken aan bij de

0
0
0
0
0
0

deelnemers

Een raming aanvragen

De voordelen van zonnepannelen

Hoe werkt het?

1

Inschrijving

Ik ben eigenaar of mede-eigenaar, ik schrijf me in om te genieten van een fotovoltaïsche installatie door het online formulier in te vullen.

home-howitwork-pv-title-1
2

Bezoek

De geselecteerde installateur neemt contact op met mij om een gratis en vrijblijvend bezoek te regelen en de meest geschikte installatie te bepalen.

home-howitwork-pv-title-2
3

Aanbod

Na het bezoek ontvang ik een gepersonnaliseerde offerte van de installateur.

home-howitwork-pv-title-3
4

Werken

Zodra ik mijn offerte valideer, kunnen de werken starten. De plaatsing van de panelen gebeurt doorgaans in één dag.

home-howitwork-pv-title-4
5

Besparingen

Ik bespaar geld door gratis gebruik te maken van de elektriciteit die mijn zonnepanelen produceren.

home-howitwork-pv-title-5

De financiering van mijn installatie

Raming van mijn voordeel

Veelgestelde vragen

Onze partner wordt gekozen volgens de kwaliteit van zijn diensten, zijn deskundigheid en financiële situatie. Deze partner zal u een kostenraming op maat voorstellen na een technisch bezoek.  Het bedrijf is een gespecialiseerd in energiebeheer en heeft al meer dan 10 jaar ervaring met fotovoltaïsche installaties en meer dan 2500 fotovoltaïsche installaties in België. 

We kiezen altijd voor een zo zuid mogelijke oriëntatie. De optimale opbrengst wordt verkregen door een zuidelijke oriëntatie onder een hoek van 35°. In deze positie produceert een systeem met een kracht van 1kWp ongeveer 900 kWh per jaar. 

Bij een traditionele eengezinswoning, worden de panelen geplaatst in een of twee dagen maximum. 

De installatie van fotovoltaïsche panelen is helemaal niet invasief voor uw dak. De panelen worden geïnstalleerd op rails die op het dak worden bevestigd. Er is dus weinig contact met het dak.

Aucun permis d’urbanisme n’est requis pour une installation photovoltaïque si celle-ci ne déborde pas de la structure du bâtiment. Cette règle n’est cependant pas valable pour les sites classés et/ou protégés.

Het woord “prosument” is een samentrekking van “producent” en “consument”. De prosumententarief wordt betaald door de eigenaars van fotovoltaïsche panelen, particuliere windmolens, hydraulische installaties of warmtekrachtcentrales. Deze is van toepassing in Vlaanderen sinds 2015. Vanaf januari 2020 zullen Waalse prosumenten deze kost ook moeten betalen.