Samen tegen het coronavirus

De solidaire actie van Wikipower voor het Rode Kruis was een groot succes!

Ik schrijf me in

Dankzij jullie inschrijvingen schonken we

0
0
0
0
0
0

euro aan het Rode Kruis!

De actie #wikisolidarity is sinds 26 april 2020 afgesloten, maar je kunt je nog tot 31 mei 2020 inschrijven voor de groepsaankoop energie.

[Afgesloten] 1 inschrijving = € 1 overgemaakt door Wikipower #wikisolidarity

Om het Rode Kruis tijdens deze coronacrisis te steunen, zet Wikipower een solidariteitsactie op touw. De naam: #wikisolidarity. Voor iedere inschrijving voor de lopende groepsaankoop van elektriciteit en gas schonken wij € 1 aan het Rode Kruis. Geen kosten voor jou, maar wel waardevolle hulp voor deze organisatie!

Met het ingezamelde bedrag kan het Rode Kruis zich beter wapenen in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Omdat het geld zo hard nodig was, schreef Wikipower wekelijks een bedrag over, om zo sneller hulp te kunnen bieden. Zie de Algemene Voorwaarden.

Om deel te nemen, moest je je gewoon vóór 26 april 2020 inschrijven voor de groepsaankoop energie (gratis en vrijblijvend). Zo hielp Wikipower het Rode Kruis en zullen de deelnemers gemiddeld 235 euro kunnen besparen op hun elektriciteits- en gasfacturen! Hoewel de solidaire actie nu is afgesloten, is het nog niet te laat om mee te doen met de groepsaankoop. Je kunt je nog inschrijven tot 31 mei 2020.

 

#wikisolidarity in een notendop:

Voor iedere inschrijving schonk Wikipower onmiddellijk een bedrag aan het Rode Kruis, zodat de organisatie zich zo snel mogelijk kon wapenen in haar strijd tegen het coronavirus.

Solidariteit verspreidt zich nog sneller dan het virus! #wikisolidarity bereikte de mooie som van 23.092 euro aan giften in slechts vier weken!

#wikisolidarity was voor de hele duur een 100% transparante actie. Je kon de bedragen die wij aan het Rode Kruis overmaakten op elk moment raadplegen. 

Goed nieuws voor het Rode Kruis, voor jou én voor Wikipower

Door aan #wikisolidarity deel te nemen, heb je een verschil gemaakt!

home-profil-wikisolidarity-ag-text-mobile

Naast de zware gevolgen voor de volksgezondheid heeft de huidige situatie ook een enorme financiële impact. Ze treft de bevolking, de ziekenhuizen, de ondernemingen en de handel. Maar samen staan we sterker. Daarom schept de actie #wikisolidarity een 'win-win-win' situatie voor jou, voor het Rode Kruis en tot slot ook voor Wikipower.

Belangrijke data van de actie #wikisolidarity

 
Einde van de inschrijvingen: 26 april 2020
 
Iedere week: schenking van het ingezamelde geld aan het Rode Kruis
 
Verzending van de offerte: 4 mei 2020
 
Aanvaarding van de offerte: tot 31 mei 2020
 
Verandering van contract: met ingang op 1 augustus 2020