header-partner

Onze diensten

Bij Wikipower vindt u een unieke en geïntegreerde dienstverlening. Dankzij onze rijke ervaring stellen we u ons vakmanschap op verschillende vlakken voor.

Onze diensten

Wikipower stelt voor zijn leden vele gratis en vrijblijvende diensten voor.

Groepsaankopen

Wikipower brengt consumenten samen om gereduceerde prijzen te onderhandelen met de energieleveranciers, verzekeraars en telecom operators.

Gecertificeerde energievergelijker

Energie-Vergelijker.be laat u alle aanbiedingen van de energieleveranciers in België gratis vergelijken.

Één missie, twee diensten

Ons doel is simpel: de energiefactuur van particuliere en professionele consumenten zo groen en goedkoop mogelijk houden. Om dat te bereiken, richtten we twee diensten op:

1. de groepsaankoop die voordelige prijzen onderhandelt voor zoveel mogelijk consumenten;

2. Energie-Vergelijker.be, die de markt updatet en analyseert voor mensen die een meer gepersonaliseerd contract wensen.

 

Groepsaankopen

Groepsaankopen

Samen sterker! Onze groepsaankoop brengt zoveel mogelijk consumenten samen om zo bij de energieleveranciers stevige kortingen te kunnen onderhandelen.

Groepsaankopen

Gecertificeerde prijsvergelijker

Via Energie-Vergelijker.be vergelijk je gratis alle 650 tariefkaarten van de verschillende energieleveranciers in België. Met een paar muisklikken krijg je, op basis van je persoonlijke gegevens en criteria, de meest interessante aanbiedingen te zien. Energie-Vergelijker.be garandeert jou correcte tarieven én extra voordelige kortingen.

Gecertificeerd door de CREG

Creg