header-partner

Onze diensten

Bij Wikipower vindt u een unieke en geïntegreerde dienstverlening. Dankzij onze rijke ervaring stellen we u ons vakmanschap op verschillende vlakken voor.

Onze diensten

Wikipower stelt voor zijn leden vele gratis en vrijblijvende diensten voor.

Groepsaankopen

Wikipower brengt consumenten samen om gereduceerde prijzen te onderhandelen met de energieleveranciers, verzekeraars en telecom operators.

Gecertificeerde energievergelijker

Energie-Vergelijker.be laat u alle aanbiedingen van de energieleveranciers in België gratis vergelijken.

Één missie, twee diensten

De missie van Wikipower is het energiebudget van particuliere en professionele verbruikers te optimaliseren. Om dit doel te bereiken, bieden we twee diensten: de groepsaankoop die voordelige prijzen onderhandelt voor een groot aantal mensen en Energie-Vergelijker.be die de markt analyseert voor de mensen die een meer gepersonaliseerd contract wensen.

Groepsaankopen

Groepsaankopen

Een groepsaankoop bestaat uit het samenbrengen van een groot aantal consumenten om leveranciers tegen elkaar te stellen en, op deze manier, kortingen onderhandelen dankzij de sterkte van de groep.

Groepsaankopen

Gecertificeerde prijsvergelijker

Energie-Vergelijker.be laat alle 650 tariefkaarten van de verschillende energieleveranciers in België gratis vergelijken. In een paar kliks ontdekt u de gefilterde aabiedingen afhankelijk van uw eigen keuzes en criteria. Energie-Vergelijker.be garandeert u dat u geniet van officiële tarieven alsook voordelige kortingen.

Gecertificeerd door de CREG

Creg