header-partner

Groepsaankopen

Particulier of ondernemer? Laten we je budget samen optimaliseren met een groepsaankoop! Hoe groter de groep, hoe sterker wij staan in onze onderhandelingen om voor jou de beste prijzen voor je elektriciteits- en gascontract, je zonnepanelen, je isolatiewerken, je telecomabonnementen en ledlampen te verkrijgen. Door op een of meerdere van deze groepsaankopen in te tekenen, kun je mogelijk veel besparen! Het is gratis en volledig vrijblijvend.

Een kosteloze, vrijblijvende samenwerking

Wikipower is het eerste samenwerkingsplatform om energieprijzen te vergelijken en te onderhandelen in Franstalig België. Wij bieden groepsaankopen energie sinds 2011. Sindsdien konden al meer dan 300.000 huishoudens en ondernemingen van besparingen genieten. In 2020 bedroeg het totaal dat dankzij de diensten van Wikipower kon worden bespaard al 18 miljoen euro. Sinds 2021 zijn de groepsaankopen elektriciteit en gas van Wikipower erkend door de CREG, de federale regulator.

Komaan, waar wacht je nog op? Word nu een van de andere huishoudens die al op ons vertrouwen en ontdek hoeveel jij zou kunnen besparen!

 

Electricity

Elektriciteit

€ 105
Gas

Gas

€ 140
Insulation

Isolatie

€ 500
LED

LED

€ 140

Wat is een groepsaankoop energie?

Het idee achter een groepsaankoop of samenaankoop is zoveel mogelijk gezinnen bijeen te brengen om van de energieleveranciers scherpe tarieven te verkrijgen.

Customer

Voor de gezinnen

Door gratis en vrijblijvend deel te nemen aan een groepsinitiatief kun je je factuur voor elektriciteit, gas, isolatiewerken of zonnepanelen fors verlagen.

Supplier

Voor de leverancier

Betekent dit snel een groot aantal klanten binnen te halen door voordelige tarieven voor te stellen.

Partnership

Voor de partners

Betekent dit gemakkelijk veel klanten winnen door een uitzonderlijk aanbod voor te stellen.

Ontdek onze toelichtende filmpjes

De stappen van een groepsaankoop energie

1

Gratis en vrijblijvende inschrijving
step1

2

Veiling tussen de leveranciers
step2

3

Versturen van het aanbod met de mogelijke besparingen
step3

4

Onderschrijving en overstap
step4