Groepsaankoop van 100%-groen elektriciteit en van gas
Groepsaankoop van 100%-groen elektriciteit en van gas

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Gezien het succes van deze groepsaankoop is ons aanbod verlengd! Schrijf je nu in om te besparen!

Het groepsaankoopaanbod is beschikbaar, je kunt hier nu al op ingaan!

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Dankzij Wikipower profiteer jij van de beste prijzen voor je energie... overal in België

Het principe van de groepsaankoop berust op de kracht van de groep. We brengen zoveel mogelijk huishoudens samen om bij de energieleveranciers de beste prijzen voor hen te bemiddelen. Wie biedt je het laagste tarief? Dat ontdek je door je gratis en vrijblijvend in te schrijven! Zodra de onderhandelingen zijn afgerond vertellen we je hoeveel je precies bespaart.

Onze selectiemethode

Om je voor de groepsaankoop van elektriciteit en gas de beste prijzen te kunnen bieden, spelen we alle energieleveranciers in België tegen elkaar uit. We zijn volledig onafhankelijk en selecteren het winnende aanbod op basis van volgende drie criteria: 

DE PRIJS

Eerst en vooral moet de leverancier ons een onklopbaar tarief voorstellen.

GROENE STROOM EN GAS

De leverancier moet ons een 100% groen aanbod doen én investeren in hernieuwbare energie.

DE KWALITEIT VAN DE SERVICE

We houden rekening met de kwaliteit van de klantenservice om je zoveel mogelijk opties te kunnen aanbieden: digitale of papieren factuur, domiciliëring of overschrijving én online of offline klantenservice.

Het aanbod voor de groepsaankoop van mei 2022

Verlaag je facturen aanzienlijk dankzij de kracht van de groep!

Dankzij de mobilisatie van meer dan 45.000 huishoudens hebben we een concurrerend aanbod kunnen verkrijgen bij de energieleveranciers: een contract van onbepaalde duur waarvan de voorwaarden voor 1 jaar zijn gegarandeerd, met een variabel tarief dat het mogelijk maakt om effectief te profiteren van de dalingen van de energieprijzen op de markten en om zich beter te beschermen tegen een eventuele nieuwe stijging.

Het aanbod is beschikbaar tot en met 30 november 2022. Aarzel dus niet om hier nu al op in te gaan! Zodra je het aanbod accepteert, zorgen we voor de administratieve stappen om je te helpen overstappen.

Had je geen tijd om je voor onze aanbieding in te schrijven? Geen paniek, we verlengen onze overstapsperiode! Je hebt nog tot en met 23 december 2022 de tijd om op ons aanbod in te gaan. Wij zorgen daarna voor alle administratieve stappen om je te helpen van contract te veranderen

In mei 2022 konden we meer dan 37.000 huishoudens samenbrengen en zo een competitief tarief onderhandelen bij de energieleveranciers: een variabele prijs om de stijging van de energieprijzen tegen te gaan die we sinds enkele maanden meemaakten.

De groepsaankoop van het eerste semester is nu afgesloten maar je kunt je voor de volgende groepsaankoop inschrijven om nieuwe uitzonderlijke promoties te kunnen genieten.

Waarom kiezen voor het groepsaanbod?

Dankzij de meer dan 45.000 deelnemers overal in België hebben we een aanbod verkregen waarmee de ingeschrevenen van voordelige tarieven kunnen genieten voor hun elektriciteits- en gas contract. Het is een concurrerend variabel contract van onbepaalde duur dat je tussen 1 maart 2023 en 31 december 2023 kunt laten starten en waarvan de voorwaarden voor 1 jaar zijn gegarandeerd. Grijp deze unieke kans om onaangename verrassingen aan het einde van je huidige contract te vermijden

En dat is niet alles!

  • De elektriciteit die wordt geleverd in het kader van onze groepsaankoop is gegarandeerd 100% groen en geproduceerd in België.
  • Onze groepsaankoop is gecertificeerd door de CREG, de federale regulator. Dat garandeert onze objectiviteit en transparantie.
  • Wij regelen voor je al de administratieve afhandeling in verband met je contractverandering.
  • Je kunt op de gepersonaliseerde begeleiding van onze adviseurs rekenen, vanaf het moment van overstap tot en met de vervaldag van je contract.

 

1. Eendracht maakt macht… en verlaagt jouw energiefactuur!

Dankzij uw medewerking heeft Wikipower een concurrerend tarief kunnen bedingen om de huidige stijging van de energieprijzen tegen te gaan.

2. Eenvoud en persoonlijke begeleiding

Gedaan met de administratieve rompslomp! Door mee te doen aan de groepsaankoop energie van Wikipower heb jij recht op de persoonlijke begeleiding van één van onze energie-experts. Hij/zij zal alle administratie rondom je contract voor jou regelen!

3. Kiezen voor groene en lokale energie

Wie Wikipower vertrouwt doet ook het milieu een plezier. Het onderhandelde contract garandeert jou 100% groene stroom, in België opgewekt. Je bespaart én neemt actief deel aan de transitie naar duurzame energie.

Voordelen van de groepsaankoop

économie

BESPARINGEN

Dankzij de groepsaankoop geniet je van voorkeurstarieven bij de energieleverancier.

advantage-01

ZEKERHEID

Onze energie-experts vergelijken de prijzen op de markt en vinden voor je het beste aanbod.

advantage-04

GEMAK

Gedaan met de administratieve rompslomp – wij regelen alles voor je.

advantage-11

BEGELEIDING

De adviseurs van Wikipower staan steeds klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ontdek meer in onze filmpjes

Belangrijke data van de volgende groepsaankoop

Belangrijke data van de huidige groepsaankoop

Inscription

1. Inschrijving

De eerste inschrijvingsfase tussen 1 juni 2022 en 24 oktober 2022 is nu afgelopen. Maar dankzij het succes van de actie zijn de inschrijvingen tot en met 23 december 2022 verlengd.

De eerste inschrijvingsfase, die de veiling begin oktober mogelijk maakte, is nu afgelopen.

Je kunt je voor de volgende groepsaankoop inschrijven tot en met 31 oktober 2022.

Het aanbod is beschikbaar, je kunt je tot en met 30 november 2022 blijven inschrijven om hiervan te genieten.

Je vult gratis en vrijblijvend ons inschrijvingsformulier in. Snel en makkelijk! Heb je toch nog vragen, neem dan contact met ons op.

Mise en concurrence

2. Veiling

De veiling heeft tussen 24 oktober 2022 en 1 november 2022 plaatsgevonden.
 

Wij onderhandelen voor je de beste tarieven bij de energieleveranciers. Hoe meer we zijn, hoe meer we besparen!

Réception de l'offre

3. Ontvangst van de offerte

Ten vroegste vanaf 14 november 2022.

Het aanbod is op 14 november 2022 bekendgemaakt.

We geven je het onderhandelde aanbod door, en vertellen je hoeveel je precies gaat besparen. Het aanbod blijft ongewijzigd tot het einde van de actie.

Acceptation de l'offre

4. De offerte accepteren

Dankzij het succes van onze actie, wordt het aanbod van 1 december 2022 tot en met 23 december 2022 verlengd.

Je kunt ons aanbod accepteren vanaf 7 november 2022 tot en met 30 november 2022.

Ben je overtuigd door onze offerte, dan kan je deze accepteren. Administratieve rompslomp? Die regelen wij voor je. Jij kan achterover leunen en genieten van je besparingen.

Heb je een vraag over je inschrijving? Neem dan contact met ons op via info@wikipower.be.

Goed om te weten

Wij ontfermen ons over alle administratieve stappen bij je vorige leverancier. Eenmaal jij je offerte hebt aanvaard, hoef je niets meer te doen! 

Verbrekingsvergoedingen bestaan niet meer. Je kan dus wanneer je maar wilt van leverancier veranderen, mits een vooropzegtermijn van één maand, ook als je huidige contract nog loopt!

Wie al geniet van het sociaal tarief, raden we onze offerte niet aan. Je geniet immers al van de beste prijzen op de markt*. 

*Heb je maar tijdelijk recht op het sociaal tarief? Aarzel dan niet om ons te contacteren

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !