Groepsaankoop van 100%-groen elektriciteit en van gas
Groepsaankoop van 100%-groen elektriciteit en van gas

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Gezien het succes van deze groepsaankoop is ons aanbod verlengd! Schrijf je nu in om te besparen!

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Dankzij Wikipower profiteer jij van de beste prijzen voor je energie... overal in België

Het principe van de groepsaankoop berust op de kracht van een groep. Wij brengen zoveel mogelijk huishoudens samen om bij de energieleveranciers de beste prijzen voor hen te bemiddelen. Wie biedt jou het laagste tarief? Dat ontdek je door je gratis en vrijblijvend in te schrijven! Zodra de onderhandelingen zijn afgerond vertellen wij je hoeveel je precies bespaart.

Onze selectiemethode

Om jou voor de groepsaankoop elektriciteit en gas de beste prijzen te kunnen bieden, spelen wij alle energieleveranciers in België tegen elkaar uit. Wij zijn volledig onafhankelijk en selecteren het winnende aanbod op basis van volgende drie criteria: 

DE PRIJS

Eerst en vooral moet de leverancier ons een onklopbaar tarief voorstellen.

GROENE STROOM EN GAS

De leverancier moet ons een 100% groen aanbod doen én investeren in hernieuwbare energie.

DE KWALITEIT VAN DE SERVICE

We houden rekening met de kwaliteit van de klantenservice om jou zoveel mogelijk opties te kunnen aanbieden: digitale of papieren factuur, domiciliëring of overschrijving én online of offline klantenservice.

Het aanbod voor de groepsaankoop van mei 2022

In mei 2022 konden we meer dan 37.000 huishoudens samenbrengen en zo een competitieve prijs onderhandelen bij de energieleveranciers: een variabele prijs, zodat je de strijd kunt aanbinden met de stijging van de energieprijzen die we sinds enkele maanden meemaken.

Had je geen tijd om je voor onze aanbieding in te schrijven? Geen paniek, we verlengen onze overstapsperiode! Je hebt nog van 1 mei tot en met 31 mei  de tijd om op ons aanbod in te gaan. Wij zorgen daarna voor alle administratieve stappen om je te helpen van contract te veranderen

In mei 2022 konden we meer dan 37.000 huishoudens samenbrengen en zo een competitief tarief onderhandelen bij de energieleveranciers: een variabele prijs om de stijging van de energieprijzen tegen te gaan die we sinds enkele maanden meemaakten.

De groepsaankoop van het eerste semester is nu afgesloten maar je kunt je voor de volgende groepsaankoop inschrijven om nieuwe uitzonderlijke promoties te kunnen genieten.

Waarom voor het groepsaanbod kiezen?

Onze actie telt meer dan 37.000 deelnemers. Daardoor konden wij een scherp aanbod onderhandelen dat de impact van de prijsstijging op de energiefacturen van onze leden beperkt. Het is een variabel contract dat u kunt laten ingaan tussen 1 juni 2022 en 1 mei 2023, voor een periode van 1 jaar. Grijp deze unieke kans aan om onaangename verrassingen op het einde van uw huidige contract te vermijden

En dat is niet alles!

  • De elektriciteit die wordt geleverd in het kader van onze groepsaankoop is gegarandeerd 100% groen en geproduceerd in België.
  • Onze groepsaankoop is gecertificeerd door de CREG, de federale regulator. Dat garandeert onze objectiviteit en transparantie.
  • Wij verzorgen de administratieve afhandeling die verband houden met de verandering van contract.
  • Wij bieden een persoonlijke begeleiding door onze adviseurs.

 

1. Eendracht maakt macht… en verlaagt jouw energiefactuur!

Dankzij uw medewerking heeft Wikipower een concurrerend tarief kunnen bedingen om de huidige stijging van de energieprijzen tegen te gaan.

2. Eenvoud en persoonlijke begeleiding

Gedaan met de administratieve rompslomp! Door mee te doen aan de groepsaankoop energie van Wikipower heb jij recht op de persoonlijke begeleiding van één van onze energie-experts. Hij/zij zal alle administratie rondom je contract voor jou regelen!

3. Kiezen voor groene en lokale energie

Wie Wikipower vertrouwt doet ook het milieu een plezier. Het onderhandelde contract garandeert jou 100% groene stroom, in België opgewekt. Je bespaart én neemt actief deel aan de transitie naar duurzame energie.

Voordelen van de groepsaankoop

économie

BESPARINGEN

Dankzij de groepsaankoop geniet jij van voorkeurstarieven bij de energieleverancier.

advantage-01

ZEKERHEID

Onze energie-experts vergelijken de prijzen op de markt en vinden voor jou het beste aanbod.

advantage-04

GEMAK

Gedaan met de administratieve rompslomp – wij regelen alles voor jou.

advantage-11

BEGELEIDING

De adviseurs van Wikipower staan steeds klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ontdek meer in onze filmpjes

Belangrijke data van de volgende groepsaankoop

Belangrijke data van de huidige groepsaankoop

Inscription

1. Inschrijving

Eerste inschrijvingsfase van 1 februari 2022 tot 4 april 2022 afgelopen. Dankzij het succes zijn de inschrijvingen tot 31 mei 2022 verlengd.

Je kunt je voor de volgende groepsaankoop inschrijven vanaf 1 juni 2022 tot en met 23 oktober 2022.

Je vult gratis en vrijblijvend ons inschrijvingsformulier. Snel en makkelijk! Heb je toch nog vragen, neem dan contact met ons op.

Mise en concurrence

2. Veiling

De veiling verloopt tussen 24 oktober 2022 en 1 november 2022.
 

Wij onderhandelen voor jou de beste tarieven bij de energieleveranciers. Met hoe meer we zijn, hoe meer we besparen!

Réception de l'offre

3. Ontvangst van de offerte

Ten vroegste vanaf 1 november 2022.

Wij geven jou het onderhandelde aanbod door, en vertellen jou hoeveel jij precies gaat besparen. Het gaat om een vast, definitief tarief.

Acceptation de l'offre

4. De offerte accepteren

Dankzij het succes van onze actie, wordt het aanbod van 1 mei 2022 tot 31 mei 2022 verlengd.

Je kunt ons aanbod accepteren vanaf 1 november 2022 tot en met 30 november 2022.

Ben je overtuigd door onze offerte, dan kan je die aannemen. Administratieve rompslomp? Die regelen wij voor jou. Jij kan achterover leunen en genieten van je winst.

Heb je een vraag over je inschrijving? Neem dan contact met ons op via info@wikipower.be.

Goed om te weten

Wij ontfermen ons over alle administratieve stappen bij je vorige leverancier. Eenmaal jij je offerte hebt aanvaard, hoef je niets meer te doen! 

Verbrekingsvergoedingen bestaan niet meer. Je kan dus wanneer je maar wilt van leverancier veranderen, mits een vooropzegtermijn van één maand, ook als je huidige contract nog loopt!

Wie al geniet van het sociaal tarief, raden we onze offerte niet aan. Jij geniet immers al van de beste prijzen op de markt. 

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !