Groepsaankoop van 100%-groen elektriciteit en van gas
Groepsaankoop van 100%-groen elektriciteit en van gas

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Het aanbod werd verlengd in Vlaanderen!

Het principe van de groepsaankoop berust op de kracht van een groep. Wij brengen zoveel mogelijk huishoudens samen om bij de energieleveranciers de beste prijzen voor hen te bemiddelen. Wie biedt u het laagste tarief? Dat ontdekt u door u gratis en vrijblijvend in te schrijven! De onderhandelingen zijn intussen afgerond en we hebben het aanbod in Vlaanderen kunnen verlengen… schrijf u snel in om te weten te komen hoeveel u bespaart!

De inschrijvingen zijn open tot zondag 31 januari 2021.

Onze selectiemethode

Om u voor de groepsaankoop elektriciteit en gas de beste prijzen te kunnen bieden, spelen wij alle energieleveranciers in België tegen elkaar uit. Wij zijn volledig onafhankelijk en selecteren het winnende aanbod op basis van volgende drie criteria: 

DE PRIJS

Eerst en vooral moet de leverancier ons een onklopbaar tarief voorstellen.

GROENE STROOM EN GAS

De leverancier moet ons een 100% groen aanbod doen. Wij geven bovendien de voorkeur aan leveranciers die het best geklasseerd staan in het klassement van Greenpeace.

DE KWALITEIT VAN DE SERVICE

De leverancier moet een goed bereikbare en hulpvaardige klantendienst aanbieden.

Het aanbod voor de groepsaankoop werd verlengd in Vlaanderen!

Dankzij de inschrijvingen van meer dan 28.500 huishoudens in onze groepsaankoop, hebben we bij de elektriciteit- en gasleveranciers een uitzonderlijk tarief kunnen onderhandelen : tot 50 % minder duur dan de gemiddelde marktarieven. Het zijn de laagste tarieven in de geschiedenis van Wikipower! Om van die onklopbare prijzen te kunnen profiteren, hoeft u zich alleen maar gratis en volledig vrijblijvend in te schrijven voor onze groepsaankoop voor donderdag 31 december.

Waarom voor het groepsaanbod kiezen?

1. Naar aanleiding van de coronacrisis zijn de energieprijzen in vrije val De pers is het er unaniem over eens: dit is het ideale moment om van contract te veranderen!

2. Wikipower heeft bij de energieleveranciers een uitzonderlijk tarief kunnen onderhandelen: 50% goedkoper dan het marktgemiddelde. Dit zijn de laagste tarieven ooit in de geschiedenis van Wikipower!

3. Wie Wikipower vertrouwt doet ook het milieu een plezier. Het onderhandelde contract garandeert u 100% groene stroom, in België opgewekt. U bespaart én neemt actief deel aan de transitie naar duurzame energie.

Profiteer er nu van, dit aanbod is exclusief voor de deelnemers van de groepsaankoop.

Voordelen van de groepsaankoop

économie

BESPARINGEN

Dankzij de kracht van de groep bespaart u jaarlijks gemiddeld € 315.

advantage-01

ZEKERHEID

Onze energie-experts vergelijken de prijzen op de markt en vinden voor u het beste aanbod.

advantage-04

GEMAK

U moet geen enkele administratieve stap ondernemen – wij regelen alles voor u.

advantage-11

BEGELEIDING

De adviseurs van Wikipower staan steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek meer in onze filmpjes

Belangrijke data van de groepsaankoop

Inscription

1. Inschrijving

U schrijft zich gratis en vrijblijvend in voor 31 januari 2021

Mise en concurrence

2. Veiling

Wij onderhandelden voor u de beste tarieven bij de energieleveranciers. Dankzij de vele inschrijvingen besparen we jaarlijks gemiddeld €315.

Réception de l'offre

3. Ontvangst van de offerte

Op 4 november 2020 maakten we het aanbod bekend: het Luikse Mega won de groepsaankoop met onklopbare tarieven. Die zijn wel 49% goedkoper dan het marktgemiddelde!

Acceptation de l'offre

4. De offerte aanvaarden

Bent u overtuigd door onze offerte, dan kan u die aannemen tot 31 januari 2021. Administratieve rompslomp? Die regelen wij voor u. U kan achterover leunen en genieten van uw winst.

Goed om te weten

Wij ontfermen ons over alle administratieve stappen bij uw vorige leverancier. Eenmaal u uw offerte hebt aanvaard, hoeft u niets meer te doen! 

Verbrekingsvergoedingen bestaan niet meer. U kan dus wanneer u maar wilt van leverancier veranderen, mits een vooropzegtermijn van één maand, ook als uw contract nog loopt!

Wie al geniet van het sociaal tarief, raden we onze offerte niet aan. U geniet immers al van de beste prijzen op de markt. 

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !