Groepsaankoop van 100%-groen elektriciteit en van gas
Groepsaankoop van 100%-groen elektriciteit en van gas

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Groepsaankoop elektriciteit en gas – 100% groen

Schrijf je meteen in en krijg een offerte op maat

Het principe van de groepsaankoop berust op de kracht van een groep. Wij brengen zoveel mogelijk huishoudens samen om bij de energieleveranciers de beste prijzen voor hen te bemiddelen. Wie biedt jou het laagste tarief? Dat ontdek je door je gratis en vrijblijvend in te schrijven! De onderhandelingen voor de groepsaankoop 2021 zijn intussen afgerond – schrijf je meteen in en ontdek hoeveel je bespaart.

Het aanbod is nog geldig tot: zaterdag 30 april 2021.

Onze selectiemethode

Om jou voor de groepsaankoop elektriciteit en gas de beste prijzen te kunnen bieden, spelen wij alle energieleveranciers in België tegen elkaar uit. Wij zijn volledig onafhankelijk en selecteren het winnende aanbod op basis van volgende drie criteria: 

DE PRIJS

Eerst en vooral moet de leverancier ons een onklopbaar tarief voorstellen.

GROENE STROOM EN GAS

De leverancier moet ons een 100% groen aanbod doen én investeren in hernieuwbare energie.

DE KWALITEIT VAN DE SERVICE

We houden rekening met de kwaliteit van de klantenservice om jou zoveel mogelijk opties te kunnen aanbieden: digitale of papieren factuur, domiciliëring of overschrijving én online of offline klantenservice.

Het aanbod voor de groepsaankoop is weer bekend!

We konden dit jaar meer dan 17.000 huishoudens samenbrengen en zo een uitzonderlijk tarief onderhandelen bij de energieleveranciers: dat is tot 40% minder duur dan het gemiddelde van de tariefkaarten op de markt!

Jullie enthousiasme maakte het verschil, waardoor we nu zo’n lage tarieven konden aanbieden. Waar wacht je nog op om mee te doen? Je hebt nog tot 30 april 2021 om mee te doen aan de groepsaankoop en te profiteren van deze exclusieve promotie!

Waarom voor het groepsaanbod kiezen?

 

1. Eendracht maakt kracht… en verlaagt jouw energiefactuur!

Dankzij jullie talrijke inschrijvingen kon Wikipower een uitzonderlijk tarief onderhandelen bij de energieleveranciers: 40% korting op de energieprijs in Wallonië en Vlaanderen en 25% in Brussel. Het gaat om een gemiddelde besparing van 245 op een gemiddelde Belgische jaarfactuur.

2. Eenvoud en persoonlijke begeleiding

Gedaan met de administratieve rompslomp! Door mee te doen aan de groepsaankoop energie van Wikipower heb jij recht op de persoonlijke begeleiding van één van onze energie-experts. Hij/zij zal alle administratie rondom je contract voor jou regelen!

3. Kiezen voor groene en lokale energie

Wie Wikipower vertrouwt doet ook het milieu een plezier. Het onderhandelde contract garandeert jou 100% groene stroom, in België opgewekt. Je bespaart én neemt actief deel aan de transitie naar duurzame energie.

Voordelen van de groepsaankoop

économie

BESPARINGEN

Dankzij de groepsaankoop geniet jij van voorkeurstarieven bij de energieleverancier.

advantage-01

ZEKERHEID

Onze energie-experts vergelijken de prijzen op de markt en vinden voor jou het beste aanbod.

advantage-04

GEMAK

Gedaan met de administratieve rompslomp – wij regelen alles voor jou.

advantage-11

BEGELEIDING

De adviseurs van Wikipower staan steeds klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ontdek meer in onze filmpjes

Belangrijke data van de groepsaankoop

Inscription

1. Inschrijving

Tot 28 maart 2021.
 

Je vult gratis en vrijblijvend ons inschrijvingsformulier. Snel en makkelijk! Heb je toch nog vragen, neem dan contact met ons op.

Mise en concurrence

2. Veiling

 Van 29 maart 2021 tot 6 april 2021.
 

Wij onderhandelen voor jou de beste tarieven bij de energieleveranciers. Met hoe meer we zijn, hoe meer we besparen!

Réception de l'offre

3. Ontvangst van de offerte

Vanaf 6 april 2021.

Wij geven jou het onderhandelde aanbod door, en vertellen jou hoeveel jij precies gaat besparen. Het gaat om een vast, definitief tarief.

Acceptation de l'offre

4. De offerte aanvaarden

Van 6 april tot 30 april 2021.

Ben je overtuigd door onze offerte, dan kan je die nog aannemen tot 30 april 2021. Administratieve rompslomp? Die regelen wij voor jou. Jij kan achterover leunen en genieten van je winst.

Goed om te weten

Wij ontfermen ons over alle administratieve stappen bij je vorige leverancier. Eenmaal jij je offerte hebt aanvaard, hoef je niets meer te doen! 

Verbrekingsvergoedingen bestaan niet meer. Je kan dus wanneer je maar wilt van leverancier veranderen, mits een vooropzegtermijn van één maand, ook als je huidige contract nog loopt!

Wie al geniet van het sociaal tarief, raden we onze offerte niet aan. Jij geniet immers al van de beste prijzen op de markt. 

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !