Groepsaankoop Wikipower: en de winnaar is…

Groepsaankoop Wikipower: en de winnaar is…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Met meer dan 28 000 schreven jullie je in en wachtten al een tijdje benieuwd op het resultaat van onze veiling. Geduld wordt beloond! Na een week mededinging, kunnen we jullie nu eindelijk de nieuwe tarieven meedelen… de laagste in de geschiedenis van Wikipower

Dankzij dit contract kunnen jullie gemiddeld niet alleen 315 euro besparen, maar ook genieten van talrijke andere voordelen. Wie overschakelt, profiteert straks van 100% Belgische en groene energie.

Nog niet ingeschreven? Het is nog niet te laat! U heeft nog tot 30 november 2020 om ons aanbod te bekijken en het te aanvaarden

Welk contract hebben we onderhandeld?

Voor u van contract verandert, wil u natuurlijk weten met voor contract u straks te maken krijgt. Zoniet wordt het straks wel erg moeilijk om te bepalen of u het aanbod wilt aannemen of niet.

électricité verte

100 % groene en Belgische elektriciteit en/of aardgas

contrat à prix fixe

Vaste prijs

icon-calendar

         Contract van een jaar

mode de paiement

Factureer- en betaalopties naar keuze

service clientèle

Klantendienst per telefoon, post en e-mail

Voor de groepsaankoop van het eind van dit jaar, hebben de elektriciteits- en gasleverancier contracten met een vaste prijs voor één jaar aangeboden.

Het voordeel van een vaste prijs is dat uw tarief niet verandert zolang uw contract loopt. Aan zo’n contract zit dus een minimaal risico verbonden. Bovendien is dit type contract momenteel extra interessant, omdat de gas- en elektriciteitsprijzen historisch laag staan vanwege de coronacrisis. Het is dus slim om die lage tarieven te ‘blokkeren’ voor ze weer de hoogte in gaan.

Vlaanderen en Wallonië: Mega halveert de prijzen

Nu willen we natuurlijk weten wiens aanbod in beide gewesten de veiling gewonnen heeft.

Zowel in Wallonië als in Vlaanderen maakte leverancier MEGA het verschil. Zij kwamen dit jaar met uitzonderlijk lage tarieven, om zo de groepsaankoop in de wacht te kunnen slepen. Volledig verdiend, want deze van oorsprong Luikse aanbieder biedt tarieven die 50% onder het marktgemiddelde liggen! (zie bijlagen)

Die fantastische prijs zal u elders op de Vlaamse markt niet snel tegenkomen! Bedenk u dat deze tarieven uitsluitend aan deelnemers van de groepsaankoop van Wikipower aangeboden werden. U heeft dus geen enkele reden om niét op deze kans te springen!

Brussel: Lampiris zorgt voor zachte prijzen in de hoofdstad

In het Brusselse gewest, spant het eveneens van oorsprong Luikse Lampiris de kroon. Zij bieden inwoners van onze hoofdstad niet te missen prijzen: -30% onder het marktgemiddelde! (zie bijlagen) Logisch dus dat de 3e grootste leverancier van het land de bovenhand gehaald heeft van de concurrentie.

Deze aantrekkelijke tarieven verkrijgt u uitsluitend via de groepsaankoop energie van Wikipower. Bent u nog niet ingeschreven, dan hebt u de boot nog niet gemist. Schrijf u snel in en laat deze voordelige tarieven u dit jaar niét door de vingers glippen!

Waarom een groepsaankoop via Wikipower?

Kiest u voor de groepsaankoop van Wikipower, dan profiteert u van volgende voordelen

faire des économies

Besparingen van formaat

Jaarlijks bespaart u gemiddeld 315 euro.

 

sécurité

Veiligheid

Onze energie-experts behandelen uw gegevens met zorg

Eenvoud

U hoeft zich om administratie geen zorgen te maken! Wij regelen alles voor u.

acoompagnement

Professionele begeleiding

Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen – voor, tijdens en na de groepsaankoop.

 

U wilt graag meer weten over onze groepsaankoop? Kijk op deze pagina om meer te weten te komen!

De groepsaankoop van Wikipower: een kwaliteitslabel

Op onze energie-experts kan u rekenen om u het beste aanbod voor de groepsaankoop te bieden. Een voordelige prijs heeft natuurlijk prioriteit, maar we leggen de leveranciers ook andere kwaliteitscriteria op.

Het is voor ons een erezaak om uitsluitend 100% groene en Belgische energie aan te bieden. In tijden waar iedereen zich zorgen maakt over de klimaatverandering, wil Wikipower de overgang naar duurzame energie ondersteunen. Een contract van 100% groene oorsprong is bijna evidentie. 

Wie bovendien met de inschrijvingen aan de haal wil gaan, moet voldoen aan volgende kwaliteitscriteria:

  • Een pro rata vergoeding;
  • Promoties en kortingen direct in de eenheidsprijzen en vergoedingen berekenen;
  • Haar klanten de facturatie- en betalingsmethode laten kiezen;
  • Een goed bereikbare klantendienst bieden via de standaard kanalen (telefoon, post, e-mail) 

>> Wie meer wil weten: Hoe wordt de leverancier van de groepsaankoop gekozen?

Historisch lage prijzen

Er zijn sommigen die misschien nog steeds twijfelen of van contract veranderen wel écht de juiste keuze is. Er bestaat eigenlijk geen enkele twijfel over: van contract veranderen is vandaag een bijzonder slimme keuze, vooral indien u uw huidig contract afsloot voor 2019. 

Wie het nieuws volgt, kreeg het intussen misschien al mee: de energieprijzen bereikten historisch lage niveaus in de loop van 2020. De oorzaak daarvoor is, droevig genoeg, de coronacrisis, maar ook de gunstige meteorologische omstandigheden. De zachte temperaturen van de afgelopen winters zorgden ervoor dat de vraag naar gas lager lag dan voorzien. Ook het heractiveren van meerdere kernreactoren die in onderhoud waren zette een rem op de elektriciteitsproductie.

Die factoren zorgden samen voor het verlagen van de gemiddelde gas- en elektriciteitsfactuur, zoals we al eerder aantoonden. We stelden hier nog een tendens vast: de prijzen zijn vanaf augustus 2020 weer licht beginnen stijgen. Hoog tijd dus om van die gunstige marktcondities te profiteren.

Wat onthoudt u?

We sluiten af met een overzicht van het voor u onderhandelde aanbod:

  • gemiddeld 315 euro besparen
  • tarieven die tot 50% onder het marktgemiddelde liggen
  • een contract met vaste prijs, dat op lange termijn de prijzen blokkeert
  • een contract van een jaar
  • 100% groene elektriciteit, in België opgewekt, voor onze planeet en uw kinderen en kleinkinderen
  • aardgas

U heeft het intussen wel door, de tarieven staan op hun allerlaagst. En dan komt Wikipower nog eens met een aanbod dat interessanter is dan het marktgemiddelde! Een ongeziene dubbele kans om niet te missen – u bespaart gemiddeld 315 euro per jaar.

U heeft nog tot 30 november 2020 de tijd om op ons aanbod in te gaan, wacht dus niet langer! Doe mee met de 28 000 Belgische huishouden en schrijf u vandaag nog in voor de groepsaankoop!

Bijlagen

Het aanbod via de groepsaankoop van Wikipower meer in detail:

vlaanderen_aanbod_groepsaankoop
In Vlaanderen (PDF)
wallonië_aanbod_wikipower
In Wallonië (PDF)
brussel_aanbod_groepsaankoop
In Brussel (PDF)

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Jaarlijks geven tientallen Belgen ons hun mening op Facebook. Doe mee en laat ons weten wat u van ons denkt! Wij hebben altijd een luisterend oor voor onze klanten en zoeken steeds naar manieren om onze service nog beter te maken.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om uw energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !