wikipower team

[Online pers] Wikipower: een door de Gazellen bekroonde groei

[Online pers] Wikipower: een door de Gazellen bekroonde groei

Verschenen in Trends-Tendances - Wikipower verovert de 7de plaats onder de Gazellen van Trends-Tendances in de categorie 'Kleine bedrijven' voor de provincie Luik.

Al 18 jaar selecteren en huldigen de redacties van Trends-Tendances en Trends ondernemingen die in vijf jaar tijd een sterke groei doormaakten op het vlak van omzet, personeelsbestand en cashflow.

Deze ‘Trends Gazellen‘ worden ingedeeld in drie categorieën: kleine ondernemingen met een brutomarge die lager is dan 1 miljoen euro, middelgrote ondernemingen met een omzet tussen 1 en 10 miljoen euro, en grote ondernemingen met een omzet van meer dan 10 miljoen euro.

De prijsuitreiking voor de editie van 2019 vond plaats op woensdag 27 februari in Châteauform’ Château du Val Saint Lambert. Wikipower behaalde er de 7de plaats voor de provincie Luik in de categorie ‘Kleine ondernemingen’, voor de periode 2013 tot 2017. Zijn omzet is van 96.000 euro in 2013 gestegen naar meer dan 800.000 euro in 2017. Het bedrijf is pas echt uit zijn voegen gebarsten in 2015, toen het van vier personen in 2013 uitbreidde naar drieëntwintig medewerkers nu. En Wikipower blijft maar groeien … Er zijn nog verschillende vacatures die onmiddellijk in het team moeten worden ingevuld, om tegen het eind van het jaar 30 voltijdse medewerkers te hebben.

“In slechts enkele jaren tijd is Wikipower uitgegroeid tot de grootste speler op de markt voor groepsaankopen van energie in Franstalig België”, legt algemeen directeur Maxime Beguin uit. Meer dan 200.000 huishoudens namen al aan deze groepsaankopen deel. Een huishouden bespaart zo gemiddeld 220 euro per jaar op gas en elektriciteit.

Wikipower is een van de drie Gazellen die voor 2019 extra in de kijker staan omdat ze de dynamiek en diversiteit van hun provincie illustreren.

Lees het volledige artikel over deze drie Gazellen hier (in het Frans).

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

kaart-locatie-groepsaankoop-in-je-buurt-wikipower

Vind een groepsaankoop in je buurt!

Wil je besparen dankzij een groepsaankoop? Wikipower helpt je graag! Onze groepsaankopen zijn beschikbaar in heel België, of je nu in
de verste hoeken van West-Vlaanderen of in de heuvels van Luxemburg woont. Er is altijd wel een groepsaankoop in je buurt. Ontdek onze acties in jouw gemeente!

familie - groepsaankoop energie - header

De vier redenen om mee te doen aan een groepsaankoop energie

Hoe kun je je energiefactuur makkelijk verlagen? Het antwoord ligt waarschijnlijk in de groepsaankopen energie. Deze solidaire initiatieven maken het leven van duizenden Belgische huishoudens eenvoudiger en staan hen in staat hun elektriciteis- en gasfacturen fors te verlagen. Ontdek in dit artikel de vier belangrijkste voordelen van groepsaankopen en waarom je eraan zou moeten deelnemen.

consommation-electricite-belgique

Analyse van het elektriciteitsverbruik in België

Tussen 2020 en 2021 is de elektriciteitsfactuur van de Belgische gezinnen met meer dan € 700 gestegen. De oorzaak? De sterke stijging van de energieprijzen op de groothandelsmarkten, als gevolg van het economische herstel na de lockdowns en de oorlog in Oekraïne. Hoe zit dat in 2022? Is België steeds het land waar de elektriciteitsfactuur het duurst is t.o.v. de buurlanden? Kun je iets doen om je facturen te verlagen? Wikipower onderzoekt het voor je!

LOGO WIKIPOWER-01

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele slimme ideetjes meer: groepsaankopen, voorkeurstarieven, tips & tricks voor een lager energieverbruik, bijstand op maat.

LOGO WIKIPOWER-01

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele slimme ideetjes meer: groepsaankopen, voorkeurstarieven, tips & tricks voor een lager energieverbruik, bijstand op maat.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !