wikipower team

[Online pers] Wikipower: een door de Gazellen bekroonde groei

[Online pers] Wikipower: een door de Gazellen bekroonde groei

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Verschenen in Trends-Tendances - Wikipower verovert de 7de plaats onder de Gazellen van Trends-Tendances in de categorie 'Kleine bedrijven' voor de provincie Luik.

Al 18 jaar selecteren en huldigen de redacties van Trends-Tendances en Trends ondernemingen die in vijf jaar tijd een sterke groei doormaakten op het vlak van omzet, personeelsbestand en cashflow.

Deze ‘Trends Gazellen‘ worden ingedeeld in drie categorieën: kleine ondernemingen met een brutomarge die lager is dan 1 miljoen euro, middelgrote ondernemingen met een omzet tussen 1 en 10 miljoen euro, en grote ondernemingen met een omzet van meer dan 10 miljoen euro.

De prijsuitreiking voor de editie van 2019 vond plaats op woensdag 27 februari in Châteauform’ Château du Val Saint Lambert. Wikipower behaalde er de 7de plaats voor de provincie Luik in de categorie ‘Kleine ondernemingen’, voor de periode 2013 tot 2017. Zijn omzet is van 96.000 euro in 2013 gestegen naar meer dan 800.000 euro in 2017. Het bedrijf is pas echt uit zijn voegen gebarsten in 2015, toen het van vier personen in 2013 uitbreidde naar drieëntwintig medewerkers nu. En Wikipower blijft maar groeien … Er zijn nog verschillende vacatures die onmiddellijk in het team moeten worden ingevuld, om tegen het eind van het jaar 30 voltijdse medewerkers te hebben.

“In slechts enkele jaren tijd is Wikipower uitgegroeid tot de grootste speler op de markt voor groepsaankopen van energie in Franstalig België”, legt algemeen directeur Maxime Beguin uit. Meer dan 200.000 huishoudens namen al aan deze groepsaankopen deel. Een huishouden bespaart zo gemiddeld 220 euro per jaar op gas en elektriciteit.

Wikipower is een van de drie Gazellen die voor 2019 extra in de kijker staan omdat ze de dynamiek en diversiteit van hun provincie illustreren.

Lees het volledige artikel over deze drie Gazellen hier (in het Frans).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

isolation

Verplichte isolatie van woningen vanaf 2030?

De Europese Commissie wil energierenovatiewerken voor alle lidstaten verplicht maken tegen 2030. Dat betekent dat tegen het einde van dit decennium meer dan 35 miljoen woningen gerenoveerd moeten worden. De nadruk wordt daarbij gelegd op isolatiewerkzaamheden om zo de energieprestaties van alle private en publieke eigendommen te verhogen, maar ook om de doelstelling om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn te bereiken.

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !