concours pack durable wikipower

Wedstrijd: win een duurzaam pack Wikipower!

Wedstrijd: win een duurzaam pack Wikipower!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Zin om je plastic voetafdruk te verkleinen? Dankzij Wikipower kun je een duurzaam pack winnen. Ontdek hoe je kunt deelnemen aan de wedstrijd!

Met enkele eenvoudige reflexen beperk je niet alleen je afval maar ook je milieu-impact. Om je te helpen, laat Wikipower je een duurzaam pack winnen met daarin een herbruikbare zak en een isoleerfles. Gedaan met overbodig plastic afval!


Het probleem met plastic voor eenmalig gebruik


 Wist je dit al? Sinds de jaren 60 produceren we 20 keer meer plastic. Het grootste probleem met dit alomtegenwoordige materiaal is dat het vaak gebruikt wordt voor voorwerpen die eenmalig worden gebruikt en veel afval meebrengen.

Plastic wordt onder meer gemaakt met petroleum, een niet-hernieuwbare hulpbron. Zo is er 2 kg ruwe petroleum nodig voor één kilo PET, het plastic waar heel vaak flessen mee gemaakt worden. Bovendien is plastic moeilijk te recyclen. Van de 26 miljoen ton plastic afval dat elk jaar in Europa wordt geproduceerd, wordt slechts 30% gerecycled. Aan dit tempo zal er volgens de Ellen MacArthur Foundation tegen 2050 evenveel plastic als vis in de oceanen zitten.


Hoe neem je deel?


 Heel eenvoudig! Ga naar onze Facebook-pagina en volg de instructies in deze post:

Opgelet, deelnemen kan tot 30 augustus 2020 om 23.59u! De trekking vindt plaats op 31 augustus 2020 om 11u. De resultaten worden gepost op onze Facebook-pagina.

Wacht dus niet langer en waag je kans!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

groepsaankoop-contract-herzien

De groepsaankoop: een uitnodiging om je energiecontract te herzien

Een groepsaankoop is een benadering waarmee burgers dankzij de gebundelde kracht kunnen besparen op een aantal gebieden die soms al eens doorwegen in de Belgische portemonnee. Dankzij de expertise van zijn team kan Wikipower met elektriciteits- en gasleveranciers onderhandelen over hun beste tarieven, alsook over uitzonderlijke kortingen voor je fotovoltaïsche installaties en isolatiewerkzaamheden.

misvattingen-groepsaankoop-energie

10 misvattingen over de groepsaankoop energie!

1- De geleverde energie is van mindere kwaliteit Het afsluiten van een nieuw energiecontract via een groepsaankoop verandert niets aan de kwaliteit van jouw elektriciteit

locatie van alle groepsaankopen van wikipower

Vind een groepsaankoop in jouw buurt!

Wil je besparen dankzij een groepsaankoop? Wikipower helpt je met veel plezier! Onze groepsaankopen zijn beschikbaar in heel België, of je nu in Vlaanderen, Wallonië of Brussel woont. Er is er altijd wel eentje in jouw buurt. Ontdek op onze interactieve kaart of wij al actief zijn geweest in jouw gemeente!

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !