Wedstrijd: win een fles champagne van Wikipower!

Wedstrijd: win een fles champagne van Wikipower!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Wikipower kon weer een uitstekend tarief voor jullie onderhandelen via de groepsaankoop. En dat mag gevierd worden! Ontdek hier hoe je een fles champagne van Wikipower kan winnen.

De eerste groepsaankoop van elektriciteit en gas van het jaar 2021 was een klinkend succes. Wikipower kon meer dan 17.000 Belgische huishoudens samenbrengen, en heeft zo tarieven onderhandeld die tot 40% onder het marktgemiddelde liggen! Wil jij je factuur verlagen, dan kan je ons exclusieve aanbod nog aannemen tot 30 april

En bij goed nieuws hoort natuurlijk champagne. Misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van een fles van het huis!

Je bent nog niet ingeschreven voor de groepsaankoop? Vraag gratis en volledig vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken hoeveel je straks bespaart.

Hoe meedoen aan de wedstrijd?

Makkelijk, surf naar onze Facebookpagina en volg volgende instructies:

  • Lees het wedstrijdreglement;
  • Abonneer je op onze Facebookpagina;
  • Like en deel het bericht;
  • Laat een commentaar achter om je deelname te bevestigen.
  • BONUS: je krijgt een extra kans als je je op onze Instagrampagina abonneert. Vergeet niet in de commentaar op het Facebookbericht je gebruikersnaam op Instagram achter te laten zodat je bonuskans goed geregistreerd wordt.

Opgelet, je hebt nog tot 22 april 2021 om 23u59 om mee te doen! We trekken een lot op 23 april 2021. De bekendmaking doen we via onze Facebookpagina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

groepsaankoop-contract-herzien

De groepsaankoop: een uitnodiging om je energiecontract te herzien

Een groepsaankoop is een benadering waarmee burgers dankzij de gebundelde kracht kunnen besparen op een aantal gebieden die soms al eens doorwegen in de Belgische portemonnee. Dankzij de expertise van zijn team kan Wikipower met elektriciteits- en gasleveranciers onderhandelen over hun beste tarieven, alsook over uitzonderlijke kortingen voor je fotovoltaïsche installaties en isolatiewerkzaamheden.

misvattingen-groepsaankoop-energie

10 misvattingen over de groepsaankoop energie!

1- De geleverde energie is van mindere kwaliteit Het afsluiten van een nieuw energiecontract via een groepsaankoop verandert niets aan de kwaliteit van jouw elektriciteit

locatie van alle groepsaankopen van wikipower

Vind een groepsaankoop in jouw buurt!

Wil je besparen dankzij een groepsaankoop? Wikipower helpt je met veel plezier! Onze groepsaankopen zijn beschikbaar in heel België, of je nu in Vlaanderen, Wallonië of Brussel woont. Er is er altijd wel eentje in jouw buurt. Ontdek op onze interactieve kaart of wij al actief zijn geweest in jouw gemeente!

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !