Wedstrijd: Wikipower schenkt je één jaar elektriciteit

Wedstrijd: Wikipower schenkt je één jaar elektriciteit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Wikipower wordt 10 jaar. Om dat te vieren, schenken we je één jaar elektriciteit als compensatie voor de prijsstijging!

In oktober 2021 viert Wikipower zijn 10e verjaardag. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door twee pas afgestudeerden en kende sindsdien een sterke groei. Vandaag is Wikipower een echte referentie in de energiesector. Onze missie is door de jaren heen steeds dezelfde gebleven: gezinnen helpen om hun energie-uitgaven te beperken.

Zo konden we al meer dan 300.000 Belgische gezinnen helpen om hun energiefactuur te verlagen tijdens dit eerste decennium. Maar dat is voor ons nog lang niet genoeg!

Om jullie te bedanken voor jullie trouw en jullie steeds grotere belangstelling voor onze groepsaankopen hebben we besloten om een van de deelnemers van onze eindejaarsgroepsaankoop van 2021 een jaar lang gratis elektriciteit te schenken. Voor de gelukkige winnaar zullen de huidige prijsstijgingen dus alleen maar een vage herinnering zijn! 

Nog niet ingeschreven voor onze groepsaankoop? Vraag dan gratis en vrijblijvend je offerte aan om te kunnen meegenieten van onze exclusieve promoties!

Hoe kun je deelnemen aan de wedstrijd?

Heel eenvoudig! Ga naar onze Facebookpagina en volg de instructies in deze post:

Praktische informatie over de loting

  • De wedstrijd loopt tot 24 oktober om middernacht.
  • De loting vindt plaats op 25 oktober en de resultaten worden gepost op onze Facebookpagina.
Succes! 

Meer weten over Wikipower?

"Toen we in 2011 startten met ons project van de groepsaankopen had ik nooit gedacht dat we in tien jaar tijd zouden uitgroeien tot een bedrijf met 40 medewerkers dat zowel in België als in Frankrijk actief is. Ambitie is een begrip dat mee evolueert met de tijd, wordt gekenmerkt door moeilijkheden maar wordt gesterkt door successen."

Maxime Beguin - CEO van Wikipower Tweet
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
  1. Vanneste MARC

    22/10/2021

    Zeer goede service.
    En ook opvolging kontrakt.Leverancier melden dat verhoging niet OK is.

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

meter-zonnepanelen-header

Welk type meter moet je installeren in combinatie met zonnepanelen?

Welke meter voor je zonnepanelen? Heb je net fotovoltaïsche panelen laten installeren? Dan is het niet altijd eenvoudig om de juiste elektriciteitsmeter te kiezen. Daarom zetten we de verschillende meters en hun compatibiliteit met je zonnepanelen op een rijtje.

Je energiefactuur controleren

4 initiatieven om weer baas te worden over je energiefactuur

Hoe verlaag je je energiefactuur? Het is een vraag die duizenden Belgische huishoudens zich stellen. Maar een antwoord blijft vaak uit. Toch kan je – of het nu gaat om verlichting of verwarming – met enkele eenvoudige gewoonten weer controle krijgen over je energiebudget. Wij bundelden 4 tips die je helpen een verlichte consument te worden.

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !