Concours wikipower

Wedstrijd: win een gratis overnachting in een eco-hut!

Wedstrijd: win een gratis overnachting in een eco-hut!

Wikipower biedt je een overnachting in een eco-hut bij Les Refuges du Chalet aan voor een ontspanningsmoment. Bekijk hoe je kunt meedoen aan onze wedstrijd!

Onze eerste groepsaankoop voor elektriciteit en aardgas van 2022 is een groot succes. Al meer dan 26.000 Belgische huishoudens hebben zich ingeschreven in de hoop de impact van de prijsstijging op hun facturen te beperken. Goed nieuws omdat we weten dat hoe meer we zullen zijn, hoe meer onze experten in staat zullen zijn om voordelige tarieven te bedingen.

Om dat uitstekend nieuws te vieren, bieden we jij de mogelijkheid aan om een overnachting in een eco-hut van Les Refuges du Chalet én een cadeaucheque van 50 euro voor het restaurant Le Chalet Suisse te winnen.

Ben je nog niet ingeschreven voor de groepsaankoop? Schrijf je gratis en vrijblijvend in en waag je kans in onze wedstrijd!

Hoe meedoen aan de wedstrijd?

Makkelijk, surf naar onze Facebookpagina en volg volgende instructies:

Opgelet, je hebt nog tot 27 maart 2022 om 23u59 om mee te doen! We trekken een lot op 28 maart 2022. De bekendmaking doen we via onze Facebookpagina.

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!
4.5/5

4,5 van de 1265 Googlereviews

Meer artikels over hetzelfde thema

LOGO WIKIPOWER-01

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Votre newsletter

Pour bien recevoir nos e-mails, nous vous invitons à ajouter “info@wikipower.be” à votre carnet d’adresses.

Votre newsletter

Un problème est survenu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele slimme ideetjes meer: groepsaankopen, voorkeurstarieven, tips & tricks voor een lager energieverbruik, bijstand op maat.

Je nieuwsbrief

Om onze e-mails goed te ontvangen, raden we je aan om “info@wikipower.be” toe te voegen aan uw adressenbestand.

Je nieuwsbrief​

Er was een probleem.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !