Concours wikipower

Wedstrijd: win een gratis overnachting in een eco-hut!

Wedstrijd: win een gratis overnachting in een eco-hut!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Wikipower biedt je een overnachting in een eco-hut bij Les Refuges du Chalet aan voor een ontspanningsmoment. Bekijk hoe je kunt meedoen aan onze wedstrijd!

Onze eerste groepsaankoop voor elektriciteit en aardgas van 2022 is een groot succes. Al meer dan 26.000 Belgische huishoudens hebben zich ingeschreven in de hoop de impact van de prijsstijging op hun facturen te beperken. Goed nieuws omdat we weten dat hoe meer we zullen zijn, hoe meer onze experten in staat zullen zijn om voordelige tarieven te bedingen.

Om dat uitstekend nieuws te vieren, bieden we jij de mogelijkheid aan om een overnachting in een eco-hut van Les Refuges du Chalet én een cadeaucheque van 50 euro voor het restaurant Le Chalet Suisse te winnen.

Ben je nog niet ingeschreven voor de groepsaankoop? Schrijf je gratis en vrijblijvend in en waag je kans in onze wedstrijd!

Hoe meedoen aan de wedstrijd?

Makkelijk, surf naar onze Facebookpagina en volg volgende instructies:

Opgelet, je hebt nog tot 27 maart 2022 om 23u59 om mee te doen! We trekken een lot op 28 maart 2022. De bekendmaking doen we via onze Facebookpagina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

Groepsaankoop concept - Wikipower - header

Zo bespaar je met een groepsaankoop

Eendracht maakt macht … en verlaagt ook je facturen! Op dat samenwerkingsprincipe zijn de groepsaankopen gestoeld. Of het nu gaat om elektriciteit, gas, isolatie, zonnepanelen of telefoon- en internetabonnementen … Je kan veel interessantere prijzen verkrijgen door deel te nemen aan een groepsaankoop! Maar hoe gaat dit in zijn werk? Dat leggen wij je uit.

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !