Concours wikipower

Wedstrijd: win een gratis overnachting in een eco-hut!

Wedstrijd: win een gratis overnachting in een eco-hut!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Wikipower biedt je een overnachting in een eco-hut bij Les Refuges du Chalet aan voor een ontspanningsmoment. Bekijk hoe je kunt meedoen aan onze wedstrijd!

Onze eerste groepsaankoop voor elektriciteit en aardgas van 2022 is een groot succes. Al meer dan 26.000 Belgische huishoudens hebben zich ingeschreven in de hoop de impact van de prijsstijging op hun facturen te beperken. Goed nieuws omdat we weten dat hoe meer we zullen zijn, hoe meer onze experten in staat zullen zijn om voordelige tarieven te bedingen.

Om dat uitstekend nieuws te vieren, bieden we jij de mogelijkheid aan om een overnachting in een eco-hut van Les Refuges du Chalet én een cadeaucheque van 50 euro voor het restaurant Le Chalet Suisse te winnen.

Ben je nog niet ingeschreven voor de groepsaankoop? Schrijf je gratis en vrijblijvend in en waag je kans in onze wedstrijd!

Hoe meedoen aan de wedstrijd?

Makkelijk, surf naar onze Facebookpagina en volg volgende instructies:

Opgelet, je hebt nog tot 27 maart 2022 om 23u59 om mee te doen! We trekken een lot op 28 maart 2022. De bekendmaking doen we via onze Facebookpagina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

slimme-thermostaat-header

Investeren in een slimme thermostaat: goed of slecht idee?

Nieuwe technologieën zijn vandaag de dag uitermate populair, en dat geldt in het bijzonder voor de slimme thermostaat. Met dit toestel, dat verbinding maakt met je smartphone, kun je de temperatuur in je woning vanop afstand aanpassen en regelen op maat van de verschillende kamers. De slimme thermostaat is een domoticatoestel dat met zijn tijd meegaat, maar bovenal een potentiële besparing tot 20 procent biedt. Wij zetten de modellen en prijzen van de belangrijkste geconnecteerde thermostaten op een rijtje.

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !