groepsaankoop familie

De vier redenen om mee te doen aan een groepsaankoop energie

De vier redenen om mee te doen aan een groepsaankoop energie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Groepsaankopen energie zitten in de lift. Er steken steeds meer initiatieven de kop op die de consument kunnen helpen besparen. Groepsaankopen zijn een onmisbaar hulpmiddel geworden om je energiefacturen te verlagen. Maar een groepsaankoop energie is meer dan gewoon besparen. Lees snel verder om te weten te komen waarom elk jaar tienduizenden huishoudens voor de groepsaankoop kiezen.

Laat ons beginnen bij het begin: wat is een groepsaankoop (of samenaankoop) energie eigenlijk? Het idee achter een groepsaankoop is simpel. We brengen zoveel mogelijk huishoudens samen om bij de energieleveranciers voordelige tarieven te onderhandelen. Nadat de leveranciers ons hun voorsteel hebben gedaan, ontleden onze experts de voorwaarden en kiezen er voor jou het best mogelijke aanbod uit. Zo geniet jij van een bijzonder voordelig tarief… en van nog heel wat andere voordelen. 

Een lokaal en solidair initiatief

“Geld maakt niet gelukkig”, dat spreekwoord kent iedereen wel. Maar voldoende geld zorgt wel voor heel wat minder kopzorgen. En besparen op je vaste kosten is een fantastische manier om elk jaar geld over te houden. Naast betere tarieven zorgt een groepsaankoop ook voor een menselijkere én schonere energiewereld. Dankzij onze 100% groene en Belgische energie, liggen de groepsaankopen van Wikipower helemaal in lijn met jouw waarden.

Niets mooiers dan delen – waarom zou je vrienden, familie en kennissen de voordelen van een groepsaankoop ontzeggen? Ook zij kunnen zich net als jou inschrijven voor een groepsaankoop. Want de beste energieprijzen, daar hoef je je niet op je eentje het hoofd over te breken. Solidariteit is het hart dat onze groepsaankoop doet kloppen, waarom dus niet samen met je naasten besparen?

Achats groupés

Besparingen van formaat

Het grootste voordeel van een groepsaankoop energie is haar formaat. Een groepsaankoop heeft een directe invloed op de portefeuille van heel wat consumenten, doordat ze hen toestaat samen van voordelige tarieven te genieten. Vanuit financieel oogpunt zijn groepsaankopen dus een uitstekende manier om de jaarlijkse uitgaven van een huishouden te verlagen.

In 2020 kon elk Belgisch huishouden dat meedeed aan de groepsaankoop van Wikipower gemiddeld 245 besparen op haar gas- en elektriciteitsfactuur. Waar wacht je dus nog op?

Leverancier: een volledige én correcte selectie

Er zijn veel leveranciers op de markt, maar een service van kwaliteit is niet altijd gegarandeerd. Wie via de groepsaankoop van leverancier verandert kan op twee oren slapen.

Wikipower selecteert voor jou op basis van strenge kwaliteitscriteria alle voorstellen die de verschillende leveranciers bij ons indiende. Van marktleiders tot kleine leveranciers of coöperaties: wij scheren iedereen over dezelfde kam. Transparant en objectief.

Om die taak tot een goed einde te brengen, kozen onze experts er vier criteria uit die belangrijk zijn voor een goede groepsaankoop: prijs, kwaliteit van de service, duurzaamheid van de leverancier (m.b.v. het klassement van Greenpeace), en 100% groene energie.

Persoonlijke service van Wikipower

Wikipower vindt dat een service op maat onmisbaar is om iedereen wie van leverancier wilt veranderen zo goed mogelijk bij te staan. Per mail, brief, of telefonisch, jouw tevredenheid staat centraal. Hoe oud je ook bent en wat je behoeften ook zijn, het voordelige tarief van de groepsaankoop staat voor iedereen open.

Een degelijke service kost natuurlijk tijd en geld. Wanneer een klant van Wikipower het aanbod van een leverancier, krijgen wij daar een kleine commissie voor. Zo kunnen we een degelijke service garanderen én julie helpen besparen via onze samenaankoop. 

Heb je nog vragen over onze initiatieven of de energiesector? Stuur ons dan gerust een mailtje (info@wikipower.be). 

Nog niet ingeschreven voor de groepsaankoop elektriciteit en gas ?

Doe dat snel om jaarlijks gemiddeld 245 € te besparen op je energiefactuur !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !