communiqué de presse

[Persbericht] Thuiswerken kost u maandelijks tientallen euro’s meer

[Persbericht] Thuiswerken kost u maandelijks tientallen euro’s meer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Op maandag 2 november gingen in België de nieuwe coronamaatregelen in. Telewerk is tot minstens 14 december geen suggestie meer maar plicht, en dus werken Belgen momenteel massaal van huis uit. Een beslissing die ook op onze energiefactuur haar sporen achterlaat: Belgen betalen elke maand tussen 12 en 18 euro meer voor het verhoogd gas- en stroomverbruik.

De computer die de hele dag wordt gebruik t, de verwarming die vaker aanstaat én het gebruik van verlichting: er zijn meerdere factoren die doorwegen op de stroom- en gasfacturen van de thuiswerkende Belgen. Om u een beter idee te geven van de impact van het thuiswerken op uw maandelijks budget, berekende Wikipower, specialist op vlak van energie, hoeveel u precies extra betaalt voor gas en stroom. Voor hun schatting hielden ze rekening met drie factoren.

>Hier leest u de rest van het persbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

isolation

Verplichte isolatie van woningen vanaf 2030?

De Europese Commissie wil energierenovatiewerken voor alle lidstaten verplicht maken tegen 2030. Dat betekent dat tegen het einde van dit decennium meer dan 35 miljoen woningen gerenoveerd moeten worden. De nadruk wordt daarbij gelegd op isolatiewerkzaamheden om zo de energieprestaties van alle private en publieke eigendommen te verhogen, maar ook om de doelstelling om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn te bereiken.

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !