[Persbericht] Thuiswerken kost u maandelijks tientallen euro’s meer

[Persbericht] Thuiswerken kost u maandelijks tientallen euro’s meer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Op maandag 2 november gingen in België de nieuwe coronamaatregelen in. Telewerk is tot minstens 14 december geen suggestie meer maar plicht, en dus werken Belgen momenteel massaal van huis uit. Een beslissing die ook op onze energiefactuur haar sporen achterlaat: Belgen betalen elke maand tussen 12 en 18 euro meer voor het verhoogd gas- en stroomverbruik.

De computer die de hele dag wordt gebruik t, de verwarming die vaker aanstaat én het gebruik van verlichting: er zijn meerdere factoren die doorwegen op de stroom- en gasfacturen van de thuiswerkende Belgen. Om u een beter idee te geven van de impact van het thuiswerken op uw maandelijks budget, berekende Wikipower, specialist op vlak van energie, hoeveel u precies extra betaalt voor gas en stroom. Voor hun schatting hielden ze rekening met drie factoren.

>Hier leest u de rest van het persbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om uw energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

chauffage écologique

De 8 beste types duurzame verwarming

Uw ecologische voetafdruk verlagen is een werk van lange adem – en onze klassieke verwarmingssystemen maken dit nog moeilijker. Het ontginnen en verbranden van mazout

wedstrijd oali

Wedstrijd: win een cadeaupakket van Oali

Als kerstcadeautje organiseren we bij Wikipower een wedstrijd om een cadeaupakket van Oali te winnen, vol heerlijke bioproducten – ethisch en lokaal. De winnaar krijgt

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !