communiqué de presse

[Persbericht] Thuiswerken kost u maandelijks tientallen euro’s meer

[Persbericht] Thuiswerken kost u maandelijks tientallen euro’s meer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Op maandag 2 november gingen in België de nieuwe coronamaatregelen in. Telewerk is tot minstens 14 december geen suggestie meer maar plicht, en dus werken Belgen momenteel massaal van huis uit. Een beslissing die ook op onze energiefactuur haar sporen achterlaat: Belgen betalen elke maand tussen 12 en 18 euro meer voor het verhoogd gas- en stroomverbruik.

De computer die de hele dag wordt gebruik t, de verwarming die vaker aanstaat én het gebruik van verlichting: er zijn meerdere factoren die doorwegen op de stroom- en gasfacturen van de thuiswerkende Belgen. Om u een beter idee te geven van de impact van het thuiswerken op uw maandelijks budget, berekende Wikipower, specialist op vlak van energie, hoeveel u precies extra betaalt voor gas en stroom. Voor hun schatting hielden ze rekening met drie factoren.

>Hier leest u de rest van het persbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

Hoe je verwarmingsfactuur verlagen?

5 manieren om je verwarmingsfactuur te verlagen

Verwarm je elektrisch, met gas of stookolie? We staan in de winter hoe dan ook altijd voor dezelfde uitdaging: ons energieverbruik verlagen zonder in te boeten aan comfort. Er bestaan talloze oplossingen. Maar het is niet altijd gemakkelijk om door de bomen het bos te zien of die keuzes te maken die het best zijn afgestemd op je woning. Daarom scheppen wij voor jou een overzicht om te helpen jouw verwarmingsfactuur stapje voor stapje te verlagen. Samen besparen we!

batterie domestique

Is investeren in een thuisbatterij interessant?

Nu de terugdraaiende teller in Vlaanderen vernietigd werd door het Grondwettelijk Hof, overwegen steeds meer Vlamingen de aankoop van een thuisbatterij. Maar een thuisbatterij heeft nog steeds haar prijskaartje – is het interessant om te investeren in een thuisbatterij?

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !