Communiqué de presse Wikipower

[Persbericht] Immovlan lanceert een groepsaankoop voor energie met Wikipower

[Persbericht] Immovlan lanceert een groepsaankoop voor energie met Wikipower

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Immovlan organiseert voor het eerst een groepsaankoop voor energie en telecom voor zijn community. Dankzij dit initiatief kunnen meer dan 10.000 gezinnen in totaal 545 euro besparen op hun energiefactuur.

September 2020. Immovlan Immovlan werkt samen met Wikipower om een groepsaankoop van energie en telecommunicatie voor te stellen. Voor Immovlan is deze groepsaankoop een mooie opportuniteit om zijn dienstenaanbod voor nieuwe eigenaars verder te diversifiëren.

Immovlan hopt zo dat meer dan 10.000 Belgische gezinnen tot 545 euro kunnen besparen op het totaalbedrag van hun facturen (gemiddeld 245 euro op de energietarieven en gemiddeld 300 euro op de telecomabonnementen).

Deze besparingen zouden bijzonder welkom zijn voor Belgische huishoudens gezien de ingewikkelde economische situatie die door COVID-19 veroorzaakt wordt.

Bovendien zijn de energieprijzen nog steeds uitzonderlijk laag. Om van deze voorwaarden te kunnen genieten, is het daarom aan te raden om je contract te wijzigen voordat de prijzen weer gaan stijgen.

Concreet verloopt de groepsaankoop voor elektriciteit en gas in drie fasen:

  • Inschrijving (1 september – 25 oktober): de inschrijving is gratis en zonder verplichting en gebeurt via de website immovlan-energie.be of telefonisch op het nummer 02 315 58 48.
  • Verzending van de aanbieding (vanaf 4 november): de gezinnen en bedrijven die zich inschreven, mogen vanaf begin november hun gepersonaliseerde aanbieding verwachten.
  • Goedkeuring van de aanbieding (4 november – 30 november):iedere deelnemer kiest zelf of hij op de aanbieding ingaat of niet. Deze fase neemt slechts enkele minuten in beslag.

> Lees hier de rest van het persbericht

Zie eerdere persberichten:

(Meer artikelen volgen)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

groepsaankoop-contract-herzien

De groepsaankoop: een uitnodiging om je energiecontract te herzien

Een groepsaankoop is een benadering waarmee burgers dankzij de gebundelde kracht kunnen besparen op een aantal gebieden die soms al eens doorwegen in de Belgische portemonnee. Dankzij de expertise van zijn team kan Wikipower met elektriciteits- en gasleveranciers onderhandelen over hun beste tarieven, alsook over uitzonderlijke kortingen voor je fotovoltaïsche installaties en isolatiewerkzaamheden.

misvattingen-groepsaankoop-energie

10 misvattingen over de groepsaankoop energie!

1- De geleverde energie is van mindere kwaliteit Het afsluiten van een nieuw energiecontract via een groepsaankoop verandert niets aan de kwaliteit van jouw elektriciteit

locatie van alle groepsaankopen van wikipower

Vind een groepsaankoop in jouw buurt!

Wil je besparen dankzij een groepsaankoop? Wikipower helpt je met veel plezier! Onze groepsaankopen zijn beschikbaar in heel België, of je nu in Vlaanderen, Wallonië of Brussel woont. Er is er altijd wel eentje in jouw buurt. Ontdek op onze interactieve kaart of wij al actief zijn geweest in jouw gemeente!

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !