Communiqué de presse Wikipower

[Persbericht] Immovlan lanceert een groepsaankoop voor energie met Wikipower

[Persbericht] Immovlan lanceert een groepsaankoop voor energie met Wikipower

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Immovlan organiseert voor het eerst een groepsaankoop voor energie en telecom voor zijn community. Dankzij dit initiatief kunnen meer dan 10.000 gezinnen in totaal 545 euro besparen op hun energiefactuur.

September 2020. Immovlan Immovlan werkt samen met Wikipower om een groepsaankoop van energie en telecommunicatie voor te stellen. Voor Immovlan is deze groepsaankoop een mooie opportuniteit om zijn dienstenaanbod voor nieuwe eigenaars verder te diversifiëren.

Immovlan hopt zo dat meer dan 10.000 Belgische gezinnen tot 545 euro kunnen besparen op het totaalbedrag van hun facturen (gemiddeld 245 euro op de energietarieven en gemiddeld 300 euro op de telecomabonnementen).

Deze besparingen zouden bijzonder welkom zijn voor Belgische huishoudens gezien de ingewikkelde economische situatie die door COVID-19 veroorzaakt wordt.

Bovendien zijn de energieprijzen nog steeds uitzonderlijk laag. Om van deze voorwaarden te kunnen genieten, is het daarom aan te raden om je contract te wijzigen voordat de prijzen weer gaan stijgen.

Concreet verloopt de groepsaankoop voor elektriciteit en gas in drie fasen:

  • Inschrijving (1 september – 25 oktober): de inschrijving is gratis en zonder verplichting en gebeurt via de website immovlan-energie.be of telefonisch op het nummer 02 315 58 48.
  • Verzending van de aanbieding (vanaf 4 november): de gezinnen en bedrijven die zich inschreven, mogen vanaf begin november hun gepersonaliseerde aanbieding verwachten.
  • Goedkeuring van de aanbieding (4 november – 30 november):iedere deelnemer kiest zelf of hij op de aanbieding ingaat of niet. Deze fase neemt slechts enkele minuten in beslag.

> Lees hier de rest van het persbericht

Zie eerdere persberichten:

(Meer artikelen volgen)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

energie-besparen-lente-voorjaar

Lenteschoonmaak: hoe kan je energie besparen?

Met de komst van de lente worden de dagen langer en zonniger. Het einde van de winter is het
ideale moment om de balans op te maken van je energieverbruik. Wikipower geeft je alle tips
die je nodig hebt om energie te besparen met de komst van het goede weer.

slimme-thermostaat-header

Investeren in een slimme thermostaat: goed of slecht idee?

Nieuwe technologieën zijn vandaag de dag uitermate populair, en dat geldt in het bijzonder voor de slimme thermostaat. Met dit toestel, dat verbinding maakt met je smartphone, kun je de temperatuur in je woning vanop afstand aanpassen en regelen op maat van de verschillende kamers. De slimme thermostaat is een domoticatoestel dat met zijn tijd meegaat, maar bovenal een potentiële besparing tot 20 procent biedt. Wij zetten de modellen en prijzen van de belangrijkste geconnecteerde thermostaten op een rijtje.

LOGO WIKIPOWER-01

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !