c'est le moment de changer de contrat d'énergie

In de pers gelezen: dit is het moment om van energiecontract te veranderen!

In de pers gelezen: dit is het moment om van energiecontract te veranderen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
De energieprijzen zijn historisch laag! Het is tijd om van energiecontract te veranderen. Wat is de mening van de experten in de pers?

U weet zeker dat de elektriciteits- en gasprijzen al maanden in vrije val zijn. En dit is nog meer zo sinds de coronacrisis. Met het bijzonder zachte weer deze winter en de lockdown die onze economie drastisch heeft verminderd, hebben de energieprijzen historisch lage niveaus bereikt. Soms waren deze zelfs negatief.

Daarom zou u daar ongetwijfeld van moeten genieten om ten vroegste van energiecontract te veranderen. Daarmee zou u maar liefst 350 euros kunnen besparen op uw stroom- en gasfacturen!

De pers is trouwens unaniem daarover: het is nu tijd om van energiecontract te veranderen! Een contract met vaste prijzen zou dus bijzonder slim kunnen blijken.

"De kans is zeer groot dat in vaste energiecontracten nog altijd rekening wordt gehouden met het hoge prijspeil van de winter van 2018-2019"
"Volgens de CREG kan 75 procent van de gezinnen 135 euro per jaar besparen op zijn stroomfactuur en 69 procent van de gezinnen 249 euro per jaar op zijn gasfactuur door van contract en/of leverancier te veranderen."
" [...] de prijzen voor gas en elektriciteit zijn de voorbije weken naar beneden gedonderd. Daar kan u dus voordeel uit halen. Maar dan moet u misschien eerst van leverancier veranderen [...]."
"Maar liefst 7 op de 10 gezinnen zouden jaarlijks ruim 230 euro kunnen besparen op hun gasfactuur."

U bent van plan om van leverancier te veranderen? Neem deel aan een groepsaankoop en geniet van exclusieve promoties!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om uw energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

panneaux photovoltaiques

Fotovoltaïsche panelen: types, technologieën en ontwikkeling

De meeste panelen die we rondom ons zien en die op uw dak zullen worden geplaatst, bestaan uit cellen van monokristallijn of polykristallijn silicium. Maar er bestaan ook andere types van cellen, gemaakt van andere halfgeleidende materialen die toepasbaar zijn op soepele ondergronden.

prix de l'isolation toiture

Alles over de prijs van dakisolatie in 2020

Wie zijn dak isoleert, zet een eerste stap in de richting van een energiezuinige woning. Maar was is de kostprijs per m² voor zulke isolatiewerken? Welk budget moet je in totaal voorzien? We zoeken samen met jou een antwoord op deze vragen.

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !