Concours: win een elektrische step

Concours: win een elektrische step

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Het is de week van de mobiliteit en dus de kans om voor een milieuvriendelijker verkeersmiddel te gaan. Daarom biedt Wikipower u een elektrische step!

Wist u dat het verkeer verantwoordelijk is voor ruim 30% van de totale CO2 uitstoten in de Europese Unie? 72% van deze uitstoten komen uit het wegvervoer.

Toch is het mogelijk om deze cijfers te laten dalen door alternatieve verkeersmiddelen te gebruiken. Bijvoorbeeld, 5.000 km minder rijden met de auto vermindert jaarlijks uw CO2 uitstoten van 660kg. Ok, maar hoe verplaatsen we ons dan? Er bestaan talrijke alternatieve verkeersmiddelen: te voet, met de fiets, carpooling, openbaar vervoer, of zelfs de elektrische step!

Wikipower biedt u een elektrische step

Naar aanleiding van de Europese week van de mobiliteit van woensdag 16 september tot dinsdag 22 september, biedt Wikipower u de kans om een Xiaomi Pro 2 elektrische step te winnen! Het is voor van het grootste belang om te werken naar een milieuvriendelijker mobiliteit als component van de duurzame transitie. Daarom wensen we u de kans te geven om met ons te veranderen.

De voordelen van de elektrische step

  • Besparingen: een van de grootste voordelen van de elektrische step is dat deze aanzienlijke besparingen biedt. Een volle lading kost immers minder dan één euro!
  • Ecologie: u vermindert uw CO2 uitstoten en beschermt zo het milieu. 
  • Tijdsbesparing: met de elektrische step vermijdt u de file en de stress die daarmee gepaard gaat. U verplaatst u sneller en vlotter. 
  • Rijplezier: de elektrische step draagt bij tot het geluksniveau van elke bestuurder. We weten het, u zult voortaan altijd lachen wanneer u op uw step bent!

Hoe deelnemen aan dit concours? 

Dit is heel eenvoudig, u hoeft maar te surfen naar onze Facebook pagina en de gedetailleerde richtlijnen in deze post te volgen:

  • Raadpleeg het reglement van het concours;
  • Inschrijven voor de groepsaankoop gas en elektriciteit van Wikipower die loopt vanaf de 1ste september 2020 tot 25 oktober 2020
  • Like onze Facebook pagina; 
  • Like de post
  • Laat in een commentaar weten dat u deelneemt aan het concours.

Het concours loopt tot 11/10 inbegrepen. Afspraak op 12/10 voor de loting. Succes iedereen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om je energiebudget te optimaliseren!

Meer artikels over hetzelfde thema

meter-zonnepanelen-header

Welk type meter moet je installeren in combinatie met zonnepanelen?

Welke meter voor je zonnepanelen? Heb je net fotovoltaïsche panelen laten installeren? Dan is het niet altijd eenvoudig om de juiste elektriciteitsmeter te kiezen. Daarom zetten we de verschillende meters en hun compatibiliteit met je zonnepanelen op een rijtje.

Je energiefactuur controleren

4 initiatieven om weer baas te worden over je energiefactuur

Hoe verlaag je je energiefactuur? Het is een vraag die duizenden Belgische huishoudens zich stellen. Maar een antwoord blijft vaak uit. Toch kan je – of het nu gaat om verlichting of verwarming – met enkele eenvoudige gewoonten weer controle krijgen over je energiebudget. Wij bundelden 4 tips die je helpen een verlichte consument te worden.

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !