WikiBlog - de energieblog van Wikipower

Hier vindt u al onze tips om uw energiefacturen te verlagen en uw verbruik te optimaliseren. Volg ook de actualiteit over hernieuwbare energie in België.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Recentste artikelen >

Contrôler sa facture d'énergie

4 initiatieven om weer baas te worden over uw energiefactuur

Hoe verlaagt u uw energiefactuur? Het is een vraag die ontelbaar veel Belgische huishoudens zich stellen. Maar een antwoord blijft vaak uit. Toch kunt u – of het nu gaat om verlichting of verwarming – met enkele eenvoudige gewoonten weer controle krijgen over uw energiebudget. Wij bundelden voor u 4 tips die u helpen een verlichte consument te worden.

Ontvang als eerste

de beste tips en weetjes om uw energiebudget te optimaliseren!

Meest gelezen artikels >

démarchage abusif fournisseur d'énergie

Wat kunt u doen tegen de wanpraktijken van een energieverkoper?

In 2019 steeg het aantal klachten over de verkooptechnieken van energieleveranciers met 66% in vergelijking met 2018. Dat is wat de laatste cijfers van de Ombudsdienst voor Energie onthulden. En dat mag niet verbazen, want sommige leveranciers gebruiken steeds meer verkooptechnieken die flirten met de wet. Wat zijn die technieken? Hoe herkent en vermijdt u ze? Hoe kunnen groepsaankopen u daarbij helpen?

achat groupé solidaire

Wikipower lanceert de solidaire groepsaankopen

De actie #wikisolidarity van Wikipower werd afgesloten met een schenking van 23.092 euro aan het Rode Kruis die in 4 weken tijd werd verzameld. Gemotiveerd door dit succes lanceert Wikipower nu een projectoproep voor Belgische ngo’s, in de hoop in de toekomst nog andere solidaire groepsaankopen op touw te kunnen zetten.

panneaux photovoltaiques

Fotovoltaïsche panelen: types, technologieën en ontwikkeling

De meeste panelen die we rondom ons zien en die op uw dak zullen worden geplaatst, bestaan uit cellen van monokristallijn of polykristallijn silicium. Maar er bestaan ook andere types van cellen, gemaakt van andere halfgeleidende materialen die toepasbaar zijn op soepele ondergronden.

5 manieren voor een lagere energiefactuur

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele slimme ideetjes meer: groepsaankopen, voorkeurstarieven, tips & tricks voor een lager energieverbruik, bijstand op maat.

Energietips van Wikipower

Vul het formulier in voor uw gratis gids.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !